Post navigation

“Електробезпека очима дітей”

Перемога учня Лозівської дитячої художньої школи Карповича Артема в обласному конкурсі

 

Карпович Артём  З травня по вересень місяць 2013 року АК “Харківобленерго” проводила конкурс “Електробезпека очима дітей” для юних літераторів та художників Харківської області та міста Харкова. Роботи учасників оцінювалися за трьома віковими категоріями та у двох номінаціях:  “Літературна”  та  “Художня”.

   В конкурсі брали участь півтори сотні школярів. Підсумки конкурсу підводились наприкінці осені. А в грудні переможців конкурсу та їх батьків запросили на церемонію нагородження в музей АК «Харківобленерго».

   Приємною новиною для нашого міста стала відзнака юного лозівчанина, учня Лозівської дитячої художньої школи,  Карповича Артема,  котрий виборов 3 місце у середній віковій категорії.

   Переможців та учасників конкурсу привітали представники адміністрації АК «Харківобленерго».

   За перемогу в конкурсі діти отримали дипломи, цінні подарунки, солодощі та календарі з малюнками переможців конкурсів минулих років. По завершенні заходу батьки та діти висловили свої враження від конкурсу.

   За ІІІ місце лозівчанин Карпович Артем отримав цифровий фотоапарат. Юний художник займається образотворчим мистецтвом в Лозівській дитячій художній школі у викладача Любимової Е. М. Він неодноразова отримував перемоги в багатьох конкурсах.

   Також отримали дипломи та цінні подарунки за участь в конкурсі учні Лозівської дитячої художньої школи:  Мороз Влас,  Левченко Аліна, Діденко Марина, Кучеренко Марія, Бричук Світлана, Борисова Даяна, Горгуновська Анжеліка, Чорний Олександр.