Post navigation

КПК керівників сільських будинків культури

Клубні працівники підвищують кваліфікацію

 

858   Протягом минулого тижня керівники сільських будинків культури Чугуївського, Печенізького та Харківського районів Харківської області  підвищували кваліфікацію на заняттях, організованих Обласним навчально-методичним центром підвищення кваліфікації працівників культосвітніх закладів

 

   П’ять днів директори селищних будинків культури та завідувачі сільськими клубами ознайомлювалися з передовим досвідом роботи провідних закладів культури Харківської області.

 

   Висококваліфіковані фахівці Харківської державної академії культури,  Харківського училища культури, Обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва, спеціалісти Департаменту культури і туризму Харківської Обласної державної адміністрації познайомили слухачів з актуальними проблемами розвитку та функціонування галузі, акцентували увагу на нових тенденціях та напрямах у роботі клубних  закладів зокрема. Заняття проходили з використанням комп’ютерної, відео-, аудіотехніки та презентаційного обладнання.

 

   Практичні заняття відбулися на базі сільського Будинку культури смт Козача Лопань Дергачівського району, який став переможцем обласного етапу Всеукраїнського огляду-конкурсу клубних закладів у сільській місцевості. Творчий колектив СБК презентував власну роботу та познайомив гостей з творчими аматорськими колективами: народним театральним колективом «Козачолопанські перлини», любительським об’єднанням «Наш Высоцкий», ВІА «Расса», гуртом «Под дождём», який нещодавно здобув звання «народний».

 

   Навчання відбувалося на передодні професійного свята. З Днем працівників культури та аматорів народного мистецтва всіх привітала начальник відділу культури і туризму Дергачівської районної державної адміністрації Валентина Сергіївна Гузенко, яка побажала всім присутнім творчого натхнення та подальших успіхів у роботі.