Post navigation

Боротьба за призові місця у номінації «Хореографія»

26 квітня 2015

 

26 квітня у Дельфійських іграх юні слобожани змагались за призові місця у номінації «Хореографія»

 

IMG_4241   На сцені Харківського училища культури свій рівень майстерності та нестримне бажання заявити про себе широкому загалу демонстрували кращі хореографічні колективи шкіл естетичного виховання Харківської області і міста Харкова.

 

   Журі Конкурсу, до складу якого традиційно входять відомі діячі мистецтв, викладачі вищих мистецьких навчальних закладів, дотримувалося жорстких критеріїв оцінки учасників.

 

   Окрім чистоти виконання і технічної майстерності, умови конкурсу вимагали від учасників творчій підхід до завдання, відповідність музики і хореографії, оригінальність сценічного твору тощо.

 

IMG_4299  «Сьогоднішній конкурс показав, як зростає рівень наших учасників з кожним роком. Слід відзначити серйозну роботу викладачів: були поставлені цікаві номери, знайдені цікаві образи, дуже яскраві виконавці. Творчими знахідками і дружньою атмосферою нехай і запам’ятаються п’яті Дельфійські ігри на сцені нашого училища»,- зазначила голова журі конкурсу Олена Ковалівська.

 

Переможців V Дельфійських ігор Слобожанщини «Надія. Молодість. Талант.» у номінації«Хореографічне мистецтво» переглянути за посиланням:

 https://onmcpk.kh.ua/2015/04/27/horeografichne_delfi_peremoghtsi/