Post navigation

Учні Кегичівської ДМШ у проекті «Діти – дітям»

03 січня 2017

 

  Напередодні Нового року 22 та 23 грудня 2016 року учні Кегичівської дитячої музичної школи підготували та провели концерти для вихованців Кегичівських дошкільних навчальних закладів №1 та №2. Малята з нетерпінням чекали на юних артистів, адже вже декілька років поспіль напередодні новорічних свят учні музичної школи завжди приходять з цікавою концертною програмою.

 

  Юні музиканти продемонстрували гру на різних музичних інструментах: фортепіано, акордеоні, гітарі. Із захопленням глядачі спостерігали за танцювальним дійством хореографічних колективів «Дивоцвіт» та «Веселка». У їх виконанні були представлені нові хореографічні композиції «Бабушкины оладушки» та «Фінська полька». Сольним виконанням новорічних пісень порадували дітей вокалістки Талалаєва Катерина та Лисенко Софія. А вокальний ансамбль молодших класів «Веселі нотки» розважив  малят своїми веселими та запальними святковими піснями. Всі залишилися дуже задоволені: і юні виступаючі, і маленькі глядачі.

 

  В цьому році виступи учнів ДМШ проходили в рамках проекту «Діти – дітям» започаткованого Харківським обласним навчально-методичним центром підвищення кваліфікації культосвітніх закладів. Цей дитячий предноворічний захід залишив приємні світлі враження в усіх присутніх.