Post navigation

Семінарське заняття викладачів духових інструментів

28 березня 2018

 

  28 березня 2018 року згідно в приміщенні дитячої школи мистецтв №6 відбулось семінарське заняття викладачів класу духових інструментів мистецьких шкіл Харківської області та міста Харкова, яке провела Кравчук Світлана Степанівна, викладач-методист вищої категорії дитячої музичної школи №9 ім.В.Сокальського.

 

  У ході семінару Світлана Степанівна зупинилась на різних психотипах дитини, кожний з яких потребує індивідуального підходу; на вироблення ігрових відчуттів та слухових представлень; на розвиток образності мислення.

 

  Учні класу Кравчук С.С. –Гриша Харченко, Ганна Пуклич, Родион Заречняк, Ганна Кужба продемонстрували не лише засвоєні навички, але і показали деякі прийоми та вправи, що сприяють закріпленню професійних навичок юного виконавця. Концертмейстер Грищенко Наталя Юріївна допомогла їм яскраво та різноманітно виконати вивчені твори.

 

  Викладачі із зацікавленістю сприйняли семінарське заняття, поставили доповідачу певні питання за темою, що обговорювалася та висловили щиру подяку Кравчук С.С. за велику, кропітку і таку необхідну для практики викладання в мистецьких школах роботу та побажали подальших успіхів.