Post navigation

“ВІД ЗВУКА ДО ОБРАЗУ”

 

ОБЛАСНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ “ХУДОЖНІЙ ПРОСТІР МУЗИКИ КЛОДА ДЕБЮССІ ВІД ЗВУКА ДО ОБРАЗУ”

 

     21 листопада відбулася науково-практична конференція викладачів шкіл естетичного виховання, присвячена 150-річчю з дня народження Клода Дебюссі.
Мета конференції – розкриття науково-інтелектуального потенціалу викладачів шкіл естетичного виховання Харківщини та підвищення зацікавленості до навчальної теми “Творчий портрет Клода Дебюссі” в курсі зарубіжної музичної літератури шкіл естетичного виховання.
На запрошення Центру в роботі конференції взяли участь провідні викладачі Харківського музичного училища ім.Б.М. Лятошинського та Харківського національного університету мистецтв ім. І.П. Котляревського.

Теоретичній частині конференції передував концерт з творів Дебюссі, у якому поряд з маленькими виконавцями  виступили і знані митці — всіх їх об’єднала любов до музики Дебюссі.
Пленарне засідання конференції  і концерт пройшли у великій залі Харківського музичного училища ім. Б.М.Лятошинського. Центр висловлює щиру подяку директору музичного училища О.О. Єфременко за надану підтримку у проведенні конференції.