Post navigation

“Школа молодого керівника”

 

DSCF7350   24.10.2013 Департаментом культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації Обласним навчально-методичним центром підвищення кваліфікації працівників культосвітніх закладів спільно з дитячою школою мистецтв №5 ім. І.О. Дунаєвського  проведено обласний постійно діючий семінар “Школа молодого керівника” для новопризначених директорів та заступників директорів з навчально-виховної роботи шкіл естетичного виховання м. Харкова і Харківської області, які мають стаж адміністративної роботи від 1-го до 5-ти років.

    Тема семінару «Управління початковим спеціалізованим мистецьким навчальним закладом (школою естетичного виховання): теорія і практика». У роботі семінару взяли участь 24 новопризначених директора та  заступника директора з навчально-виховної роботи. Учасники отримали адресну методичну та практичну допомогу з актуальних питань управління навчальним закладом в умовах упровадження інноваційних педагогічних технологій, різноманітні навчально-методичні матеріали з нормативно-правового забезпечення навчального процесу, ведення документації відповідно до вимог законодавства до мистецької освіти сфери культури.
У проведенні семінару взяли участь: головний спеціаліст Департаменту культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації Стецюк В.О., директор ОНМЦПК Самоварова Т.М., директор ДШМ №5 ім. І.О.Дунаєвського, директор ДМШ №1 ім. Л.Бетховена Л.І.Христофорова.

 

Матеріали до обласного постійно діючого семінару для новопризначених директорів та заступників директорів з навчально-виховної роботи шкіл естетичного виховання.

 

ФОТОГАЛЕРЕЯ