Post navigation

Семінарське заняття Лебединської Оксани Іванівни

Семінарське заняття  викладачів класу цимбалів

 

tsimbaly_1823   05.11.2014 року відбулось семінарське заняття для викладачів класу цимбалів шкіл естетичного виховання міста Харкова та Харківської області за участю Лебединської Оксани Іванівни, викладача Харківської дитячої школи мистецтв №4 ім. М. Леонтовича, за темою «Специфіка роботи над технічним розвитком учня класу цимбалів».

 

    Семінарське заняття ще раз підкреслило актуальність проблемних питань та професійний підхід у роботі з учнями у класі цимбалів. Оксана Іванівна досить  відповідально, роздумливо та послідовно представила задану тему та поділилась своїми  творчими доробками, розкрила особливості та специфіку роботи над технічним розвитком учнів у класі цимбалів (від молодших до старших).

 

   У роботі семінару взяли участь учні класу Лебединської О.І.Чангли Аким (1кл.), Глєбова Єлизавета (3кл.), Мороз Максим (5кл.) та Зорова Майя (8кл.)

 

   Слухачі семінару активно обговорювали та коментували покази, що всіх надихнуло на думку щодо необхідності створення методичного посібника за наданою темою і висловили щиру подяку засновнику класу цимбалів на Харківщині заслуженому діячу мистецтв України Костенко Олені Опанасівні.