Post navigation

Нарада керівників та заступників керівників

Нарада керівників та заступників керівників початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів міста Харкова та області.

 

IMG_3775+   1 квітня у приміщенні Харківської музичної школи №9 ім. В. Сокальського відбулась нарада керівників та заступників керівників початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів міста Харкова та області.

   Нарада була ініційована Харківським обласним департаментом культури і туризму з метою обговорення змін у нормативно-правовій базі діяльності шкіл естетичного виховання, а також підведення підсумків аналізу фінансово – економічної діяльності ПСМНЗ. Крім цього учасники заходу були ознайомлені з новим Порядком проведення атестації педагогічних працівників.

 

   У ході заходу керівники мистецьких навчальних закладів обговорили порядок участі у V Дельфійських іграх Слобожанщини «Надія. Молодість. Талант.», які будуть проходити в Харкові з 21 по 28 квітня. У творчих змаганнях візьмуть участь понад 500 учнів шкіл естетичного виховання, переможців шкільного етапу. До складу журі, за традицією, увійдуть відомі діячі мистецтв, викладачі вищих мистецьких навчальних закладів.