Post navigation

Закриття другого сезону «Дитячої філармонії».

30 травня 2015

«Дитяча філармонія» – закриття другого сезону.

 

IMG_7903-min  30 травня на сцені Харківського національного університету мистецтв ім. І.П. Котляревського міський проект «Дитяча філармонія» урочисто закрив свій другий сезон.

 

  Учасниками заключного концерту цього навчального року стали переможці V Дельфійських ігор Слобожанщини «Надія. Молодість. Талант.», що цієї весни пройшли у Харкові. В одинадцяти номінаціях ювілейних Ігор взяли участь понад 1700 учнів шкіл естетичного виховання Харківської області та міста Харкова. Кращі виконавці отримали золоті, срібні та бронзові медалі, кубки та дипломи.

 

  «Дитяча філармонія» – спільний проект благодійного фонду «Харківські асамблеї» та Обласного навчально-методичного центру підвищення кваліфікації працівників культосвітніх закладів, який має на меті просвітницьку місію, тобто не тільки познайомити з обдарованими дітьми нашої області, а й допомогти у реалізації творчого потенціалу дитини через концертну діяльність.

 

  Проект відкрився 1 червня 2013 і за два роки в його роботі взяли участь близько 600 найкращих учнів шкіл естетичного виховання нашого регіону – музиканти, художники, мультиплікатори, театральні студії.

 

  Нагадаємо, цього року Дитяча філармонія провела кілька пам’ятних концертів. Наприклад, восени, під час проведення міжнародного музичного фестивалю «Харківські асамблеї» пройшов концерт «Дивовижний Бетховен»; напередодні Нового року зі сцени консерваторії звучали казки, розказані музикою. У рамках проекту проводяться не тільки концерти на сцені Харківського національного університету мистецтв імені Котляревського. Так в бібліотеці імені Станіславського вже другий рік проходить музично-театральна вітальня «Хочу дізнатися …». У лютому Дитяча філармонія представила концерт «Про що грають чоловіки», наступного року на глядачів чекає концерт «Ану-ка, девушки!» і ще маса сюрпризів! А всі учасники концерту-закриття отримали запрошення на незвичайний річний проект «Канікули в університеті».