Post navigation

Цикл занять для викладачів класу сольного співу

16 грудня 2016

 

img_8615  14 грудня 2016 року завершився цикл занять та майстер-класів для викладачів класу сольного співу шкіл естетичного виховання Харківської області та м. Харкова за темою “Специфіка формування співацьких навичок учнів”

 

  Професор Харківського національного університету мистецтв ім.І.П.Котляревського Гребенюк Наталія Євгенівна протягом трьох розглянула найважливіші питання роботи в класі сольного співу від молодших до старших класів, починаючі з питань відбору репертуару до врахування особистих психологічних характеристик учнів при підготовці до участі у конкурсах.

 

  Теоретичні обґрунтування актуальних проблем академічної освіти юних вокалістів розглядалися на майстер-класах, участь у яких брали учнів шкіл естетичного виховання області і міста Харкова (див. попередні замітки), у заключних майстер-класах взяли участь учні ДМШ №9 ім. В.І.Сокальського (викладач Фарафонова І.К.).

 

  По завершенню роботи семінару Гребенюк Н.Є. , як завжди відповіла на численні запитання слухачів і запропонувала у наступному навчальному році продовжити заняття, присвятив їх розкриттю специфіки роботи з наймолодшими учнями шкіл.