Post navigation

Методичний захід для викладачів образотворчого мистецтва

10 квітня 2017

 

  28 березня 2017 року в Лозівській дитячій художній школі відбувся методичний захід для викладачів образотворчого мистецтва за планом зонального методичного об’єднання ПСМНЗ Харківської області. 

 

  Викладач – методист вищої категорії Парамєєва Олена Анатоліївна провела майстер – клас за темою «Використання мультимедійних технологій навчання при викладанні образотворчих дисциплін». Мультимедійні  засоби навчання поєднують всі переваги сучасних комп’ютерних технологій та виводять процес навчання на якісно новий рівень. Олена Анатоліївна продемонструвала можливості мультимедіа під час проведення презентацій, аналізу художнього твору, складання схем, тестових завдань, перевірки знань тощо.

 

  Наступним етапом в роботі зонального методичного об’єднання були  відкриті уроки. Викладач Решетняк Сніжана Сергіївна провела відкритий урок з предмету за вибором  в 4-му класі за темою «Стилізація у батику засобами форми та кольору». Викладач Руденко Марія Вікторівна провела відкритий урок  з предмету «Пленер» в 5-му класі за темою «Образ тварин через пляму». Викладачі презентували різноманітні форми, методи та прийоми організації навчального процесу. Уроки пройшли змістовно, цікаво та досягли поставленої мети.