Post navigation

Творча спадщини Леоніда Глібова

23 квітня 2018

 

Пізнавально-розважальна програма для учнів театральних відділень та класів мистецьких шкіл Харківщини з творчої спадщини Леоніда Глібова

 

20 квітня учні молодшої вікової категорії театральних класів та відділень мистецьких шкіл мали чудову нагоду зануритися в чарівний світ творчої спадщини видатного українського байкаря Леоніда Івановича Глібова. Пізнавально-розважальна програма відбулася за підтримки провідних фахівців Обласної дитячої бібліотеки.

  Захід пройшов у формі веселого уроку, під час якого учні в цікавій ігровій формі знайомилися з життям та творчістю талановитого поета, блискучого байкаря, творця дитячих казок та загадок – Леоніда Глібова.

  З учасників було сформовано чотири команди, що змагалися між собою, долали перешкоди, відгадували загадки, розв’язували ребуси, в ігровій формі знайомилися з життям та творчістю видатної особистості. Викладачі та батьки разом з учнями брали активну участь у подоланні творчих перешкод.

  Кожен юний поціновував творчості Леоніда Глібова продекламував свою улюблену байку.

  Методист-куратор заходу Кущевська В.А., запропонувала викладачам театрального мистецтва використовувати подібну форму проведення творчих заходів у власних закладах та залучати до них учнів інших відділень мистецьких шкіл.