Post navigation

Методичний тиждень в Куп’янському ЗМО

31 жовтня 2018

 

  31 жовтня 2018 року у приміщенні Куп’янської ДМШ №1 відбулися семінарські заняття та майстер-класи в рамках методичного семінару Куп’янського зонального методичного об’єднання, в якому взяли участь 32 викладача класу фортепіано та гітари.

 

  У вступній частині методист ОНМЦПК Сахарова Нонна Вікторівна надала методичні рекомендації щодо підготовки та проведення відкритих уроків в мистецьких школах та участі в обласному конкурсі відкритих уроків “Панорама педагогічних досягнень”. Були розглянуті різноманітні види відкритих уроків, майстер-класів та їх відмінності.

 

  У методичному семінарі взяли участь провідні викладачі м. Харкова: Маркузова Тетяна Олексіївна, Большакова Світлана Олександрівна (ДМШ №9 імені В.І.Сокальського, клас фортепіано) та Лазарєва Ганна Дмитрівна (ДМШ №10, клас гітари), які блискуче провели заняття з учнями молодших та старших класів мистецьких шкіл об’єднання, надали конкретні рекомендації щодо звуковидобування, організації ігрового апарату та відповіли на запитання викладачів.

 

  Треба відзначити відповідальне ставлення керівників та педагогічних працівників мистецьких шкіл до проведення методичного семінару, якісну організацію заходу колективом Куп’янської ДМШ №1 на чолі з директором Акентьєвою Наталією Анатоліївною.