Post navigation

ІІІ Відкрита олімпіада з музлітератури в Балаклійській ДМШ.

11 квітня 2019

 

10 квітня в Балаклійській дитячій музичній школі вже втретє відбулася щорічна Відкрита олімпіада з української та зарубіжної музичних літератур на тему «Дитячі образи в музиці», організатором якої виступила викладач-методист, завідуюча теоретичним відділом Шустова О.А. В заході взяли участь учні з чотирьох шкіл Харківської області: Слобожанської, Ізюмської, Балаклійської та ІІ-Іванівської ДМШ. Конкурсні анкети перевіряло та оцінювало компетентне та неупереджене журі, до складу якого увійшли провідні викладачі Балаклійської ДМШ. Учасники олімпіади проявили глибоке знання предмету, високий рівень підготовки та показали наступні результати.

 

  Лауреат І ступеня – Тернопол Максим, Слобожанська ДМШ, викладач Веліканова В.Л.

 

  Лауреат ІІ ступеня – Самко Олександра, Ізюмська ДМШ, викладач Коркіна О.Ю.

 

  Лауреат ІІІ ступеня – Бондар Яна, Балаклійська ДМШ, викладач Шустова О.А.

 

  Дипломант – Гутнік Олександра, ІІ-Іванівська ДМШ, викладач Пілюгіна О.О.

 

  Проведення подібних заходів стимулюють педагогічну діяльність викладачів, розвивають когнітивні навички учнів, формують мотивацію до вивчення предмету «музична література».

 

  Показово, що протягом тривалого періоду викладачі – теоретики шкіл , які входять до ЗМО на базі Балаклійської ДМШ, систематично та активно беруть участь у заходах на базі нашого закладу. Це – ознака високого професіоналізму, бажання розвиватися й удосконалювати свою педагогічну майстерність.

 

  Від імені викладачів теоретичного відділу, від себе особисто хочу подякувати учасникам олімпіади та їх викладачам; викладачу – методисту Шерстюк Т.А. – за допомогу у проведенні олімпіади та чудові фото; голові ЗМО, директору Балаклійської ДМШ Сировій Т.Є, начальнику відділу культури Балаклійської РДА Супрун О.Л. – за сприяння у проведені олімпіади та підтримку творчої професійної діяльності викладачів.

 

Викладач – методист, завідуюча теоретичним відділом Балаклійської дитячої музичної школи Шустова О.А.