Post navigation

Світ навколо нас

16 квітня 2019

 

Виставка робіт вихованців Харківської дитячої художньої школи № 2 імені Петра Олексійовича Левченка презентує виконані в різних техніках і жанрах роботи учнів різного віку, від 10 до 16 років. В експозиції представлені близько 40 творів. Учні отримали повну свободу у виборі тем та художніх технік, це дозволило зробити виставку цікавою та різноманітною. /p>
 

  На виставці представлені як картини учнів перших років навчання, так і роботи випускників школи. Виставка приваблює не лише розмаїттям жанрів, а й яскравістю барв, багатством тем і сюжетів, свіжістю сприйняття, безпосередністю відтворення, позитивним настроєм. Творчі композиції демонструють вміння юних авторів візуалізувати свій креативний задум.

 

  Творити здатна кожна людина. Однак, щоб отримати визнання та бути задоволеним результатом творчого процесу, треба докласти ще багато зусиль. Під час навчання відбувається перше знайомство зі світом мистецтва, закладається необхідний рівень культури, починає формуватися власне світобачення юного творця.

 

  Світ дитячої творчості – це особливий, завжди відмінний від дорослого погляд на все: на людей, які мешкають поряд; на природу, плинність якої надихає на творчість; на весь довколишній світ. У ньому співіснують і зафіксовані в образах пам’яті пережиті події, і вигадані миті майбутнього, і видумані моменти дечого очікуваного, а можливо й жаданого… Кожна представлена на виставці робота юного автора – це візуалізація то осібно виплеканої (а можливо й загальної) мрії, то відбиття певного (часто наївного) сподівання, то відтворення відчутої, схопленої, осмисленої в образах миті натхнення…

 

  Доторкніться до цього світу. Дозвольте собі поринути у нього і насолодитися ним. Декодуйте дитячі мрії і уяви! І нехай світ навколо Вас стане добрішим.

 

  Завітайте на виставку «Світ навколо нас», помилуйтесь цікавими творами, порадійте разом з нами, що ми маємо таких талановитих викладачів і здібних учнів!