Post navigation

Інструктивно – методичний семінар

“Серпневий тиждень”

 

04 вересня 2019

 

 28 серпня 2019 року у великій залі Харківського музичного училища імені Б.М. Лятошинського відбувся Інструктивно-методичний семінар «Серпневий тиждень» методичного об’єднання педагогічних працівників класу народних інструментів (акордеон, балалайка, бандура, баян, гітара, домра, цимбали) мистецьких шкіл Харківської області та міста Харкова.

 

  Концерт-привітання «З любов’ю до музики» за участю викладачів класу народних інструментів мистецьких шкіл Харківщини, а саме Страшка М.І., Жирової А.В., Єфімової Т.Б. (ДМШ №12 імені К.І. Шульженко), Стецюка П.Ф., Булгакова Є.С., Червінського І.О. ( ДМШ №9 імені В.І. Сокальського), інструментального квінтету у складі: Герасимова І.О., Жарікова О.О., Золотько А.М., Савченко В.О., Трегуб О.М. (ДШМ №3), інструментального квінтету у складі: Кущ В.Л., Кущ Л.Г., Безугла С.С., Мельник О.Л., Мінєв Я.П. (ДМШ № 14), став дуже вдалим вітанням учасників семінару з початком навчального року, створив атмосферу та настрій до подальшої роботи.

 

  Директор Обласного навчально-методичного центру підвищення кваліфікації працівників культосвітніх закладів Самоварова Т.М. привітала учасників семінару, розповіла про головні напрямки роботи Центру у 2019-2020 навчальному році, надала інформацію про роботу мистецьких шкіл за освітніми планами та рекомендації що до створення освітніх програм, відповіла на питання.

 

  «Аналіз та методичні рекомендації щодо підготовки учнів до вступу до музичного училища» з такою темою виступила Панова Л.В., голова предметно-циклової комісії «Народні інструменти» Харківського музичного училища імені Б.М. Лятошинського. Вона привітала і подякувала викладачів, учні , яких стали студентами.

 

  Методист-куратор методичного об’єднання викладачів народних інструментів Гончарова О.М. підвела підсумки роботи методичного об’єднання у 2018-2019 навчальному році та ознайомила з планом роботи на 2019-2020 навчальний рік. Вона розповіла про головні його напрямки, прокоментувала заходи на участь, строки проведення, відповіла на питання.

 

  Олена Миколаївна висловила подяку всім педагогічним працівників класу народних інструментів мистецьких шкіл Харківської області та міста Харкова за співпрацю з ОНМЦПК та побажала вдалого нового навчального року.