Post navigation

Серпневий тиждень завершено

/методичне об’єднання викладачів театральних
та телевізійних дисциплін/

29 серпня 2022

29 серпня відбулася остання, в рамках Серпневого тижня професійно-орієнтована зустріч викладачів методичних об’єднань. Серпневий тиждень завершили викладачі театральних та телевізійних дисциплін мистецьких шкіл. Методист-куратор секції Вікторія Кущевська висвітила підсумки минулого навчального року та позначила роботу секції у наступному 2022-2023 н.р.

Викладачам було презентовано Обласну орієнтовну освітню програму елементарного підрівня початкової мистецької освіти з театрального мистецтва /для мистецьких шкіл Харківщини/.

Вже стало доброю традицією використовувати такі зустрічі для підвищення професійного рівня викладачів, опрацювання нових нормативно-правових документів, ознайомлення з новими навчально-методичними матеріалами.
Використавши нагоду, фахівці з театрального мистецтва обмінялися досвідом роботи викладачів у воєнний час та поділилися професійною інформацією з колегами.

Заплановані та структуровані традиційні зустрічі педагогічних працівників методичних об’єднань мистецьких шкіл «Серпневий тиждень» перед початком навчального року, є своєрідним плавним переходом до активного, змістовного та дуже непростого навчального 2022-2023 року.

Всіх ще раз з початком нового навчального року! Успіхів, натхнення, нових звершень, МИРУ! Віримо в ЗСУ!