Post navigation

25 січня 2023 року

ВИКЛАДАЧІ ОБРАЗОТВОРЧОГО МИСТЕЦТВА ОПАНОВУЮТЬ НАВЧАЛЬНІ ПРОГРАМИ

25 січня , в онлайн режимі, відбувся методичний семінар викладачів образотворчого мистецтва мистецьких шкіл Харківської області з опанування навчальних програм декоративного мистецтва.
Навчальну програму «Аплікація та колаж», елементарного підрівня початкової мистецької освіти з образотворчого мистецтва /варіативна складова/ презентувала викладач Пісочинської школи мистецтв «Арт-Нова» Олена Дядченко. Опанування нормативного змісту програми надасть можливість здобувачам мистецької освіти використовувати набуті компетенції в своєму повсякденному житті.

 
За думкою Методичної ради Центру програма добре продумана, логічно вибудувана, регламентує мету, завдання, очікувані результати навчання, є доцільною для використання в освітньому процесі мистецьких шкіл на теренах Харківської області.
 
В межах семінару відбулась презентація творчого проєкту учнів та викладачів Харківської школи сучасних театрально-сценічних напрямів під керівництвом Лариси Глушич та Артема Глушича «Маленькі історії в малюнках дітей Харківщини», що у формі коміксів розповідають про сучасні події воєнного часу в рідному місті та їхній вплив на життя кожного українця. Автори розповіли про ідею та етапи створення проєкту, позитивний вплив даної техніки на емоційний стан дітей, нагадали історію виникнення художнього напрямку, презентували готові роботи учнів та викладачів.
 
Учасники семінару мали можливість спілкування з авторами, співробітниками Центру, отримати відповіді на питання.
 

 

 

 

 

 

 

Кривобок Наталія “Моя історія війни”
 

Комісаренко Ксенія Ігорівна “Сила волі”
 

 
Томашевская Діана “Ви хотіли нашу землю, тож тепер змішайтесь з нею”