Post navigation

15 квітня 2023
 

НАВЧАЮТЬСЯ КЕРІВНИКИ АМАТОРСЬКИХ КОЛЕКТИВІВ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ КЛУБНОГО ТИПУ

 
Тиждень, з 10 по 14 квітня 2023 року в дистанційному режимі підвищували кваліфікацію керівники аматорських колективів закладів культури клубного типу за темою: «Робота закладу культури у воєнний час».
 
Разом з загальнопрофесійними питаннями юридичного, психологічного, соціокультурного спрямування були розглянуті актуальні питання керівників аматорських колективів різних напрямів мистецтва: вокального, хореографічного, театрального, декоративно-ужиткового.

 
Творчі працівники ознайомилися (за напрямами) з основними принципами та методами роботи провідних практикуючих фахівців: Харківського фахового вищого коледжу мистецтв, Київського національного університету культури і мистецтв, Харківського національного університету мистецтв імені І.П. Котляревського, Харківського національного педагогічного університету ім. Г. С. Сковороди, Харківського обласного організаційно-методичного центру культури та мистецтва та інших провідних закладів освіти та культри.
 
Слухачів ознайомили з нагальними питаннями щодо збереження та популяризацію нематеріальної культурної спадщини Харківщини, проаналізували та надали слушні поради щодо роботи творчих аматорських колективів під воєнного стану.
 
Сподіваємося, що слухачі підвищення кваліфікації, працюючи на місцях, виходячи з власних умов і можливостей, з урахуванням інтересів жителів громади продовжать активну роботу, наближаючи нашу ПЕРЕМОГУ!