Post navigation

13 травня 2023
 

КРОК ДО МИРУ
культурно-мистецька акція ОНМЦПК

 
«Крок до миру» – проєкт спрямований на формування в суспільстві думки про важливість збереження творчого потенціалу мистецьких шкіл, навіть в складних воєнних умовах. Територія Харківської області є прифронтовою зоною, де в складних умовах продовжують навчатися театральному та хореографічному мистецтву учні мистецьких шкіл різного віку. Враховуючи, що навчання відбувається в дистанційному режимі, захід було вирішено провести у форматі онлайн концерту.
 

У заході взяли участь творчі театральні та хореографічні колективи Богодухівської школи мистецтв імені В. Т. Борисова, Кегичівської та Слобожанської шкіл мистецтв, Люботинської дитячої музичної школи, Харківської дитячої школи мистецтв № 3, Харківської дитячої музичної школи №12 імені К. І. Шульженко, Харківської школи мистецтв для підлітків та дорослих. До акції долучилися також учні хореографічного відділення Привільської дитячої школи мистецтв Луганської області.
 
Слід відзначити роботу викладачів театральних та хореографічних дисциплін мистецьких шкіл нашого регіону, які продовжують працювати в складному дистанційному режимі, намагаючись зберегти контингент учнів, з надією на скорішу ПЕРЕМОГУ та повернення до звичайного режиму.
 
Ознайомитися з творчістю учнів мистецьких шкіл можна на ютуб каналі ОНМЦПК та за посиланням:
Культурно-мистецька акція Крок до миру 2023
 

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!