Post navigation

27 травня 2023
 

ВИКЛАДАЧІ ФОРТЕПІАНО ТА КОНЦЕРТМЕЙСТЕРИ
ВДОСКОНАЛЮЮТЬ ПРОФЕСІЙНУ МАЙСТЕРНІСТЬ

 
22-26 травня 2023 року в дистанційному режимі підвищували професійний рівень викладачі класу фортепіано та концертмейстери мистецьких шкіл, серед яких були викладачі з великим досвідом роботи і викладачі та концертмейстери, які тільки починають свій професійний шлях.
 
Підвищення кваліфікації пройшло, за відгуками слухачів, на високому професійному рівні з ретельно підібраним викладацьким складом та доречно підібраними темами, що сьогодні є досить актуальними.
 

Усі викладачі та слухачі були надзвичайно позитивно налаштовані та готові до пошуків нового і в методиці викладання, і в пошуку педагогічного репертуару.
 
У проведенні занять взяли участь провідні викладачі мистецьких навчальних закладів Харкова, Києва, Полтави, Одеси, Дніпра, які поділилися власним досвідом роботи в умовах воєнного часу. Вони також познайомили колег із власними музичними творами, нормативно-правовим забезпеченням мистецької освіти, специфікою роботи концертмейстера в умовах онлайн освіти, контролем професійної якості при дистанційному навчанні, з психологічним аспектом мистецької освіти у воєнні часи, з особливостями сучасної української мови, торкнулися особливостей та методів роботи з учнями-піаністами при змішаній формі навчання. Всі слухачі успішно завершили навчання та отримали Свідоцтво ОНМЦПК про підвищення кваліфікації в кількості 60 год.
 
Вдячні викладачам та слухачам за активну участь в проведені підвищення кваліфікації, плідну та якісну роботу.
 
Сподіваємось на подальшу співпрацю, бажаємо всім МИРУ, ПЕРЕМОГИ! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!