Post navigation

31 травня 2023
 

ЗАВЕРШУЄМО НАВЧАЛЬНИЙ РІК
/методичні об’єднання викладачів струнно-смичкових, духових та ударних інструментів/

 
31 травня 2023 року в режимі онлайн на платформі Zoom відбувся організаційно-методичний семінар викладачів методичного об’єднання струнно-смичкових, духових та ударних інструментів мистецьких шкіл Харківщини за темою: «Підсумки роботи методичних об’єднань та перспективи роботи в 2023-2024 н/р».
 

Методист-куратор Ірина Добровольська-Войнорович, проаналізувала роботу об’єднання за минулий навчальний рік та відзначила її позитивну спрямованість на розширення зв’язку між колегами з багатьох регіонів України, що дало змогу ознайомитись із досвідом роботи колег та поділитися власними напрацюваннями.
 
Пані Ірина загострила увагу колег на опрацюванні Типових навчальних програм та впровадженням їх у практику, зупинилась на підсумках та порадах членів журі Обласного огляду-конкурсу педагогічної майстерності в номінації «Моя методика», запропонувала для обговорення перспективний план роботи об’єднання на наступний навчальний рік.
 
З інформаційно-інструктивним матеріалом щодо написання та складання навчально-методичної літератури учасників зустрічі ознайомила директорка ОНМЦПК Тамара Самоварова. Тема викликала жвавий інтерес та дозволила сформувати певні цікаві пропозиції щодо роботи об’єднання в наступному навчальному році.
 
Впродовж семінару присутні мали можливість отримати від працівників Центру відповіді на різні питання щодо організації навчально-методичної роботи мистецької школи.