Post navigation

09 червня 2023
 

ЗАВЕРШУЄМО НАВЧАЛЬНИЙ РІК
/методичні об’єднання викладачів театральних
та хореографічних дисциплін/

 
Червень – чудовий час для того, щоб зібратися разом підбити підсумки минулого навчального року. та обговорити плани робіт на наступний рік. Так, 9 червня 2023 року, викладачі театральних та хореографічних дисциплін мистецьких шкіл зустрілися у форматі онлайн, з метою проведення підсумкового заходу. Методист-куратор секцій Вікторія Кущевська ознайомила викладачів з нормативно-методичною документацією, акцентувала увагу на актуальних питаннях розвитку та функціонування мистецької освіти зокрема театральної та хореографічної, окреслила певні новації та пріоритети в роботі викладача сучасної мистецької школи. Уже стало доброю традицією обговорення та уточнення перспективного плану роботи секцій. Пані Вікторія окреслила методичне наповнення наступного року, запропонувала викладачам попрацювати над методичним обґрунтуванням Типових навчальних програм з дисциплін навчальних планів освітніх програм з театрального та хореографічного мистецтва.
 
Закінчення навчального року – чудова нагода обмінятися певною професійною інформацією та побажати один одному творчих успіхів у наступному навчальному році.
 
Декілька цікавих номерів концерту, скомпонованого за підсумками проведення в другому півріччі культурно-мистецької акції «Крок до миру», стали яскравим завершенням зустрічі.
 


 
Бажаючим передивитися концерт повністю – посилання :