Post navigation

28 серпня 2023
 

СЕРПНЕВИЙ ТИЖДЕНЬ
/МЕТОДИЧНЕ ОБ’ЄДНАННЯ ВИКЛАДАЧІВ
ОБРАЗОТВОРЧИХ ДИСЦИПЛІН /

 
28 серпня 2023 року, в межах інструктивно-методичних семінарів «Серпневий тиждень» відбулася зустріч викладачів образотворчих дисциплін мистецьких шкіл Харківської області та міста Харкова. Всього в заході взяли участь фахівці різних напрямків образотворчого мистецтва з 27 навчальних закладів (17 обласних, 10 міських).
Учасникам заходу були презентовані роботи переможців Обласного огляду-конкурсу педагогічної майстерності 2022-2023 навчального року:
– творчій проєкт за загальною темою «Комікси» автори Глушич Л.О., Глушич А.О. (Харківська ШСТСН);

-«Метод викладання навчальних дисциплін «Початковий курс історії образотворчого мистецтва і архітектури за допомогою відео-уроків» автор Парамеєва О.А. (Лозівська ХШ).
 
Методист-куратор об’єднання Ірина Толочко інформувала про наявність освітніх, навчальних програм за напрямком, про зміст сайту Центру, обговорила можливості методичної роботи викладачів в сучасних умовах, співпраці з Центром, питання з підвищення кваліфікації та атестації викладачів.
Учасники семінару ознайомилися з планом роботи на перше півріччя навчального року.
 
Ірина ТОЛОЧКО, методист-куратор об’єднання викладачів, ознайомила учасників з планом роботи Центру на 2023-2024 навчальний рік, звернула увагу на головний методичний напрям роботи методичного об’єднання викладачів образотворчих дисциплін, а саме на необхідність методичного обґрунтування навчальних програм.
 
Також учасників семінару запросили взяти участь у виставці творчих робіт викладачів образотворчого мистецтва, тобто сприяти відродженню багаторічного проєкту ОНМЦПК «Різдвяний подарунок Слобожанщині». Терміни подачі та формати фото буде оголошено додатково на сайті Центру.
 
Дякуємо за співпрацю, бажаємо творчих успіхів! Все буде Україна!