Post navigation

28 серпня 2023
 

СЕРПНЕВИЙ ТИЖДЕНЬ
/МЕТОДИЧНЕ ОБ’ЄДНАННЯ ВИКЛАДАЧІВ ФОРТЕПІАНО
ТА КОНЦЕРТМЕЙСТЕРІВ/

 
28 серпня 2023 року, відбувся інструктивно-методичний семінар «Серпневий тиждень» викладачів класу фортепіано і концертмейстерів мистецьких шкіл Харківщини на платформі ZOOM.
 
Директор Центру Тамара Самоварова представила нового методиста-куратора методичного об’єднання Тетяну Бац, привітала переможців огляду-конкурсу педагогічної майстерності викладачів мистецьких шкіл Харківщини, надала розгорнуту презентацію щодо створення навчальних методичних матеріалів та відповіла на запитання.

 
Переможець обласного огляду-конкурсу педагогічної майстерності 2023 року Нінель Сорока, викладач Лозівської школи мистецтв №1 та Лозівського вищого коледжу мистецтв, репрезентувала збірку фортепіанних творів «Джаз. Перші сходинки», що була створена в співавторстві з колегою по школі мистецтв – Валентиною Снігуренко та представлена до участі в огляді -конкурсі.
 
Методист-куратор Тетяна Бац ознайомила викладачів з нетрадиційними формами методичної роботи, які можна використовувати в проведенні методичної роботи мистецьких шкіл у дистанційному режимі («Вечори запитань і відповідей», «Інтернет-конференція» і «Веб-конференція»), розповіла про методичну та навчальну літературу, що видана центром за останні 3 роки.
 
Наприкінці зустрічі було оголошено План роботи на перше півріччя 2023-2024 навчального року і обговорено проєкт плану заходів на друге півріччя.
 
Слухачі семінару висловили щиру подяку методичному центру і доповідачам за проведення заходу.