Post navigation

29 серпня 2023
 

СЕРПНЕВИЙ ТИЖДЕНЬ
/МЕТОДИЧНЕ ОБ’ЄДНАННЯ ВИКЛАДАЧІВ
ВОКАЛЬНО-ХОРОВИХ ДИСЦИПЛІН/

 
29 серпня 2023 року, в режимі онлайн відбувся обласний інформаційно-методичний семінар «Серпневий тиждень» для викладачів вокально-хорових дисциплін мистецьких шкіл Харківщини.
 
Директор ОНМЦ Т. М. Самоварова запропонувала викладачам презентацію, присвячену створенню навчально-методичної літератури і вимогам до методичних матеріалів, а також питанням атестації педагогічних працівників. Методист Центру Ж. В. Борисевич розповіла про програми, збірники хорових творів, що були надруковані ОНМЦ протягом останніх років за результатами обласних оглядів-конкурсів педагогічної майстерності. На семінарі широко представлені репертуарні збірники для дитячих хорових колективів і вокальних ансамблів українських книжкових видавництв. Також викладачі ознайомились з формами методичної роботи, які можна використовувати в дистанційній роботі мистецьких шкіл (інтернет-конференція і вебінар).
 
Під час зустрічі було оголошено план роботи обласного методичного об’єднання на перше півріччя поточного року. На завершення заходу пролунала пісня учениці Харківської дитячої музичної школи № 12 ім. К.І. Шульженко Олександри Піддубної (викладач класу композиції – К. В. Палачова) у виконанні групи хору «Пролісок» ДМШ №12, керівник – Данильченко Олена Юріївна, партія фортепіано – Піддубна Олександра.
 
Слухачі семінару подякували методичному центру за проведення заходу.