Post navigation

30 вересня 2023
 

НАВЧАЮТЬСЯ ПРАЦІВНИКИ КЛУБНИХ ЗАКЛАДІВ

 
З 25 по 29 вересня 2023 року в режимі онлайн працівники закладів культури клубного типу Лозівської громади підвищували кваліфікацію. Тематика навчання «Робота закладів культури клубного типу у воєнний час» .
 
Слухачів привітав директор Департаменту культури і туризму Харківської обласної військової адміністрації Едуард ПАВЛЕНКО. Він висловив слова подяки всім присутнім, які знайшли змогу вийти на зв’язок, попри усі труднощі, за стійке бажання постійно підвищувати власну професійну майстерність.
 

Навчання пройшли директори сільських будинків культури, завідувачі сільських клубів (філіями), керівники художніх колективів.
 
Підвищення кваліфікації було спрямовано на удосконалення, оновлення знань, навичок та вмінь роботи працівників в умовах воєнного стану.
 
Були опрацьовані нагальні питання та виклики сучасного періоду, надані підказки та зазначені орієнтири щодо організації ефективної роботи закладів культури клубного типу. Слухачі ознайомилися із змінами в культурно-мистецькому житті громад, з успішними прикладами розвитку культури, спрямованими на забезпечення збереження і подальший розвиток клубних закладів.
 
Своїми знаннями та позитивним досвідом роботи щедро поділилися фахівці-практики Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв, Київського національного університету культури і мистецтв, Харківського національного університету мистецтв імені І.П. Котляревського, Харківського Обласного організаційно-методичного центру культури та мистецтв, фахівці відділу освіти, культури, молоді та спорту Солоницівської селищної ради, Обласного навчально-методичного центру підвищення кваліфікації працівників орієнтири щодо організації ефективної роботи закладів культури клубного типу.
 
Протягом навчання відбувалось обговорення проблемних питань діяльності клубних закладів, обмін досвідом.
 
В складний воєнний час важливо згуртуватися, отримати підтримку та професійні підказки від фахівців та колег. Навчання саме такий інструмент який дозволяє працівникам галузі «культура» підтримати себе та своїх колег – працівників закладів культури клубного типу.