Post navigation

22 вересня 2023
 

ВИВЧАЄМО ДОСВІД КОЛЕГ

 
20 вересня 2023 року, в режимі онлайн на платформі Zoom проведено семінарське заняття викладачів класу гітари мистецьких шкіл Харківщини. Семінар провів Володимир ГОМЕНЮК, викладач-методист Київської дитячої музичної школи №7 імені І. Н. Шамо, який вперше взяв участь в заході ОНМЦПК.
 

Пан Володимир знаний викладач в Україні. Учні його класу беруть участь в концертах, фестивалях, конкурсах гітарної музики різного рівня. Серед них є багато лауреатів в тому числі міжнародних конкурсів. Він постійно працює над розширенням та оновленням педагогічного репертуару для гітари. Надруковані такі збірки авторських п’єс та обробок: «Випадковості», «Англійські дитячі пісні», «Коли всі грають джаз», «Співаник» та інші.
 
Пан Володимир послідовно розповів слухачам про власну методику навчання грі гітаристів на початковому етапі, поділився певними напрацюваннями, познайомив із шістьма методичними збірниками «Гітара на початковому етапі». Провів ознайомлення з їх складовою, продемонстрував деякі твори на гітарі. Всі тексти до збірників написані двома мовами: українською та англійською. Збірники широко використовуються в мистецьких школах у роботі з початківцями.
 
Слухачі семінару мали можливість безпосередньо ознайомитися з методичними напрацюваннями автора, поспілкуватися з ним та отримати відповіді на певні питання.
 
Вдячні Володимиру Гоменюку за цікавий та корисний семінар, за творче та професійне спілкування!
 
Маємо надію на подальшу творчу співпрацю!