Post navigation

08 січня 2024
 
 
Визначні дати в музичній культурі цього навчального року КПСМНЗ “ДМШ №10” та КПСМНЗ “ДМШ №13 ім. М. Т. Коляди вирішили відзначити конкурсом української вокальної музики.
І Міжшкільний конкурс “Червона калина” було присвячено ювілейним датам видатних українських композиторів – Левку Миколайовичу Ревуцькому (135 р. з дня народження) та Якову Степановичу Степовому (140 р. з дня народження).
 

В конкурсі, що відбувся дистанційно 03-08 грудня 2023 р., взяли участь 58 юних вокалістів! На урочистому онлайн-відкритті учасники конкурсу, їхні батьки, викладачі та члени журі із зацікавленістю переглянули відеоролик про життя та творчість композиторів.
Директори шкіл – Зоя Харитонівна Колесникова та Маріанна Аркадіївна Фельдман, а також голова журі Наталія Василівна Полікарпова привітали всіх присутніх з відкриттям конкурсу та побажали юним вокалістам успіхів, а членам журі плідної праці.
 

За результатами роботи членів журі було визначено 9 Дипломантів, 10 Лауреатів ІІІ ступеня, 20 Лауреатів ІІ ступеня, 13 Лауреатів І ступеня та Гран-прі конкурсу. Також учасники конкурсу отримали дипломи-відзнаки за краще виконання твору Л.Ревуцького, за артистизм, яскравий сценічний образ, краще виконання патріотичної пісні тощо.
 

По закінченні конкурсу було проведено Гала-концерт на платформі YouTube, який організатори конкурсу пропонують вашій увазі.