Post navigation

14 лютого 2024
 

СЕМІНАР ВИКЛАДАЧІВ ХОРОВИХ ДИСЦИПЛІН

 
  14 лютого 2024 рокув режимі онлайн, на платформі ZOOM пройшло семінарське заняття викладачів хорових дисциплін мистецьких шкіл Харківщини за участі викладача-методиста Київської дитячої музичної школи №23 Олени Маєвої.
 
Хормейстер, фахівець з багаторічним досвідом роботи виступила з доповіддю і представила навчально-методичний збірник: «12 пізнавально-проєктуючих вокальних мініатюр для дітей 6-9 років», а також розповіла про досягнення та перспективи розвитку учнів молодшого шкільного віку в класі вокально-хорових дисциплін. Олена Маєва звернула увагу слухачів семінару на методичну спрямованість вокальних мініатюр, що створені в співавторстві з концертмейстером Іриною Дьяченко (автором аранжувань 11 мініатюр та деяких віршованих текстів), цікаві подробиці щодо написання самих вокальних мініатюр.
 
 

Доповідь супроводжувалася музичними ілюстраціями у виконанні ансамблю «Сонечко» та фрагментами записів відкритих уроків, виступами хорових колективів «Сонечко» та «Ніколка» під керівництвом Олени Маєвої.
 
Слухачі семінару залишили в чаті схвальні відгуки, слова вдячності за яскраву творчість, плідну працю та практичний семінар, за творчий підхід до розвитку учнів, за професійність. Побажали пані Олені натхнення, подальших творчих здобутків і всім нам миру в Україні.