Post navigation

17 лютого 2024
 

ЗНАЙОМИМОСЯ З ДОСВІДОМ КОЛЕГ
(секція викладачів театральних та телевізійних дисциплін)

 
    17 лютого 2024 року відбулася професійно-орієнтована зустріч викладачів театральних та телевізійних дисциплін мистецьких шкіл Харківщини. Мета зустрічі – ознайомлення з інноваційним, творчим досвідом роботи викладачів театральних дисциплін Харківської школи мистецтв № 6.

 

Завідувач театральним відділом Харківської школи мистецтв № 6, кандидат мистецтвознавства Роман Набоков ознайомив колег з творчими напрацюваннями викладачів театрального відділу, інноваційними методами та прийомами роботи, акцентував увагу на проблемних питаннях та їх вирішенні.
 
Творча група викладачів школи: Інна Янушевич, Катерина Келліна, Анастасія Осінцева Михайло Крамаренко, викладач-методист, заслужений діяч мистецтв України, ознайомили колег із кінцевим результатом своєї роботи та всебічно, ретельно з організаційно-творчим процесом роботи викладача у форматі онлайн Було презентовано творчі проекти які можливо використовувати в онлайн навчанні. Поєднання театрального та телевізійного напрямів у роботі викладача мистецької школи є цікавим та затребуваним сьогодні як для викладачів так і для учнів.
 
Вже стало доброю традицією використовувати такі зустрічі для обговорення нагальних питань роботи секції. Подібні формати підвищення професійного рівня викладачів є корисними та цікавими бо сприяють творчому розвитку фахівців мистецької сфери.