Post navigation

19 лютого 2024
 

ВИКЛАДАЧІ ХОРОВИХ ДИСЦИПЛІН ТА СОЛЬНОГО СПІВУ ПІДВИЩУЮТЬ КВАЛІФІКАЦІЮ

 
  З 12 по 16 лютого 2024 року онлайн на платформі ZOOM пройшло підвищення кваліфікації викладачів вокально-хорових дисциплін та сольного співу мистецьких шкіл Харківської області та міста Харкова «Методологічні засади та методичні рекомендації з вивчення вокально-хорових дисциплін на сучасному етапі».

 

Викладачі розглянули проблеми дистанційного навчання, та шляхи їх вирішення. Мали змогу підвищити свій рівень опанування цифровою технологією, знайомилися з новими можливостями використання різних платформ, розглянули питання організації творчої співпраці викладачів різних відділів та відділень мистецьких шкіл.
 
До уваги слухачів були запропоновані змістовні лекції викладачів вищих навчальних закладів; методичні рекомендації, сконцентровані на досвіді роботи колег з Харкова та інших регіонів України, що супроводжувалися яскравими відеопоказами уроків та цікавими презентаціями.
 
З метою розширення педагогічного репертуару слухачам було представлено нові збірники творів для хорових колективів, вокальних ансамблів та солістів.
 
ОНМЦПК попри всі труднощі воєнного часу надає підтримку і допомагає викладачам мистецьких шкіл Харківщини підвищувати свій професійний рівень, знаходити нові форми роботи, зберігати контингент учнів, ділитися своїм душевним теплом, натхненням і знаннями з учнями.