Post navigation

семінарське заняття за участі Олени Маєвої

 

14 лютого 2024
 

 
    14 лютого 2024 року в режимі онлайн на платформі ZOOM, відбулось обласне семінарське заняття викладачів хорових дисциплін мистецьких шкіл Харківщини за участю викладача-методиста Київської дитячої музичної школи 
№23 Олени Вадимівни Маєвої. Хормейстер, фахівець з багаторічним досвідом роботи виступила з доповіддю і представила навчально-методичний збірник: «12 пізнавально-проєктуючих вокальних мініатюр для дітей 6-9 років», а також розповіла про досягнення та перспективи розвитку учнів молодшого шкільного віку в класі вокально-хорових дисциплін. Олена Маєва звернула увагу слухачів семінару на методичну спрямованість вокальних мініатюр, які створені в співавторстві з концертмейстером Іриною Дьяченко (автором аранжувань 11 мініатюр та деяких віршованих текстів), цікаві подробиці щодо написання самих вокальних мініатюр.
 

Доповідь супроводжувалася музичними ілюстраціями вокальних мініатюр у виконанні ансамблю «Сонечко» та фрагментами записів відкритих уроків. Крім того, слухачі семінару мали змогу почути запис виконання хорових колективів «Сонечко» та «Ніколка» під керівництвом Олени Вадимівни Маєвої.
 
Слухачі семінару залишили схвальні відгуки та слова вдячності за яскраву творчість, плідну працю та практичний семінар, за творчий підхід до розвитку дітей в своїх творах і за професійність. Олені Вадимівні побажали натхнення, подальших творчих здобутків та найголовніше – миру в Україні!