Post navigation

25 березня 2024
 

ВИКЛАДАЧІ ФОРТЕПІАНО ТА КОНЦЕРТМЕЙСТЕРИ ВДОСКОНАЛЮЮТЬ ПРОФЕСІЙНУ МАЙСТЕРНІСТЬ

 
     26-29 лютого та 11-15 березня 2024 року в режимі онлайн на платформі ZOOM підвищували професійний рівень викладачі класу фортепіано та концертмейстери мистецьких шкіл Харківської області та міста Харкова за темою: «”Удосконалення професійно-педагогічних компетентностей. Методи, сучасні технології”.
 
Серед слухачів були як викладачі із великим досвідом роботи, так і викладачі, які тільки починають свій професійний шлях.

 
У проведенні занять взяли участь провідні викладачі та концертмейстери мистецьких навчальних закладів Харкова, Києва, Львова, які поділилися власним досвідом роботи в сучасних умовах, розглянули проблеми дистанційного навчання та визначили шляхи їх вирішення. Також, познайомили із сучасною українською фортепіанною музикою та власними музичними творами, розглянули питання виховання піаністичних умінь та навичок, обговорили способи мотивації учнів, розібрали особливості роботи з початківцями.
 
Жваво обговорювалися цікаві відеопокази уроків. Слухачам було надано актуальний теоретичний матеріал і можливість отримати практичні навички з імпровізації.
 
Слухачі вдосконалили знання з сучасної української мови та правового регулювання діяльності закладів мистецької освіти в Україні, ознайомились з тілесними техніками боротьби зі стресом в учнів.
 
За відгуками слухачів підвищення кваліфікації пройшло на професійному рівні з ретельно підібраним викладацьким складом в дружній та позитивній атмосфері.