Post navigation

30 березня 2024
 

НАВЧАЮТЬСЯ ВИКЛАДАЧІ ТА КОНЦЕРТМЕЙСТЕРИ
КЛАСУ БАЯНА/АКОРДЕОНА

 
    З 25 по 29 березня 2024 року викладачі та концертмейстери класу баяна/акордеона мистецьких шкіл Харківщини підвищували кваліфікацію за темою «Творчий підхід як необхідна умова професійної діяльності сучасного педагогічного працівника мистецької школи».
 

В онлайн режимі, на емоційному піднесенні, з різних міст розташування, як з України, так і з-за кордону, слухачі мали можливість оновити знання з нових досягнень мистецької педагогіки, ознайомитися з матеріалами фахових спрямувань: «Формування та розвиток виконавських умінь учнів мистецьких шкіл в класі баяна та акордеона»; «Концертмейстер-баяніст/акордеоніст в освітньому процесі мистецьких шкіл. Специфіка роботи в умовах сьогодення»; «Деякі аспекти роботи в класі ансамблю народних інструментів». Розглянули питання методичної роботи сучасного викладача мистецької школи: від ідеї до видавництва, обмінялися досвідом та навичками у використанні цифрових технологій для створення та оформлення музичних номерів в умовах дистанційного навчання, ознайомилися з деякими тенденціями сучасного педагогічного репертуару, особливостями професійного ділового мовлення, удосконалили знання з правового регулювання діяльності закладів мистецької освіти в Україні та інше.
 
До роботи КПК були запрошені: Дяченко Юрій, Архипенко Павло, Задихайло Олена, Стрілець Андрій, Воропаєв Євгеній, Корнієнко Віталій, Гончарова Олена, Кущі Людмила та Віктор, Водолагіна Валентина, Сіроус Олена, Сідельова Ірина, Харченко Олександр, Мельник Олена – прекрасні фахівці своєї справи! Дякуємо Вам!!
 
За підсумками проведення підвищення кваліфікації слухачами оновлено професійно-педагогічну, мовно-комунікативну, психологічно-фасилітивну, загально-культурну, предметну (фахову), соціально-громадську, інформаційно-цифрову компетентності, здатність використовувати нові професійні знання та навички в процесі педагогічної діяльності.