Post navigation

22 травня 2024
 

ЗАВЕРШУЄМО НАВЧАЛЬНИЙ РІК
(методичне об’єднання викладачів сольного співу)

 
    21 травня 2024 року в режимі онлайн на платформі ZOOM відбувся організаційно-методичний захід викладачів класу сольного співу за підсумками роботи методичного об’єднання у 2023-2024 н/році та щодо перспективного плану роботи в 2024-2025 н/році.
 

У рамках заходу відбулася також презентація збірки «Барвиста Україна» (обробки українських народних пісень та перекладення вокальних творів для вокальних ансамблів та хору) старшого викладача ДШМ №5 ім. І.О.Дунаєвського Анни Балабай.
 

В першій частині зустрічі методист-куратор Ніна Лагутіна проаналізувала роботу об’єднання щодо реалізації загальної методичної теми ОНМЦПК «Педагогічна творчість, як необхідний компонент професійної діяльності педагогічного працівника мистецької школи», що в цьому році була завершена. Вона подякувала всім за плідну роботу з розкриття загальної теми, за участь у створенні учнівських і педагогічних вокальних онлайн концертів, які користуються великою увагою на ютуб каналі ОНМЦПК. Наприкінці виступу обговорила з викладачами питання стосовно роботи у наступному навчальному році та вислухала пропозиції щодо наступної загальної методичної теми.
 
Друга частина зустрічі була присвячена презентації збірки Анни Балабай «Барвиста Україна» для вокальних ансамблів та хору. Пані Анна не тільки розповіла про історію створення збірки, а й продемонструвала її сторінки на екрані з малюнками, нотами та методичними рекомендаціями до кожного твору. Презентація супроводжувалась концертним виконанням всіх складових збірки. Слухачі дуже тепло приймали авторку, надали яскраві позитивні відгуки і подякували за талановиті обробки та перекладення українських народних пісень та творів українських композиторів.
 
З новими силами до нового навчального року!