Post navigation

29 травня 2024
 

ЗАВЕРШУЄМО НАВЧАЛЬНИЙ РІК
(методичне об’єднання викладачів театральних дисциплін)

 
     29 травня 2024 року викладачі театральних дисциплін мистецьких шкіл зустрілися разом щоб підвести підсумки роботи методичного об’єднання за навчальний та обговорити плани на наступний 2024-2025 н.р.
 
Вікторія Кущевська, методист-куратор об’єднання проаналізувала заходи, що відбулися, відзначила роботу викладачів які брали активну участь у роботі протягом навчального року, звернула увагу на питання, що потребують доопрацювання. Окрему увагу було приділено обговоренню підсумків роботи над опрацюванням загальної методичної теми – «Педагогічна творчість, як необхідний компонент професійної діяльності сучасного педагогічного працівника мистецької школи». Незважаючи на складні умови, що склалися, викладачі театрального мистецтва активно займалися методичною роботою, працювали над вдосконаленням професійних компетентностей.
 
Викладачі обмінялися також фаховою інформацією та внесли пропозиції щодо роботи об’єднання в наступному навчальному році.
 
Закінчення нелегкого навчального року – чудова нагода побажати всім творчих успіхів, наснаги та плідної роботи у новому навчальному році.