Post navigation

05 жовтня 2024
 

ПРАЦІВНИКИ КЛУБНИХ ЗАКЛАДІВ ПІДВИЩУЮТЬ КВАЛІФІКАЦІЮ

 
    29 працівників закладів культури клубного типу Харківської області актуалізували свої професійні компетентності в Обласному навчально-методичному центрі підвищення кваліфікації працівників культосвітніх закладів. З 30 вересня по 04 жовтня в онлайн форматі пройшли заняття з підвищення кваліфікації за темою:«Діяльність закладу культури клубного типу з урахуванням сучасних викликів».

 
До викладання були залучені кращі спеціалісти з Києва, Одеси, Харкова. Знаннями та позитивним досвідом роботи щедро поділилися фахівці-практики Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв, Київського національного університету культури і мистецтв, Харківського національного університету мистецтв імені І.П. Котляревського, Харківської державної академії культури, Українського культурного фонду. Були опрацьовані нагальні питання та виклики сучасного періоду, надані підказки та зазначені орієнтири щодо організації ефективної роботи закладів культури клубного типу під час воєнного стану.
 
Під час навчання особливу увагу було приділено питанням безпеки та заходам збереження життя та здоров’я працівників та мешканців громад.
 
Директори сільських будинків культури, завідувачі сільськими клубами (філіями) здобули відповіді на певні питання, отримали професійні підказки щодо вирішення нагальних проблем. Отже, онлайн навчання саме такий інструмент, що дозволяє працівникам підвищувати професійний рівень і у часи складних випробувань.