Post navigation

«Клубні заклади і громада – взаємодія у новому форматі»

30 травня 2021

 

Протягом 2018 – 2019 навчального року 90 працівників клубних закладів Харківської області пройшли навчання у Обласному навчально-методичному центрі підвищення кваліфікації працівників культосвітніх закладів. Головна мета організаторів навчального процесу – допомогти працівникам клубної сфери адаптуватися до роботи у нових умовах, а саме, в умовах децентралізації. Творчі працівники ознайомилися з основними принципами суспільного процесу – децентралізацією, зокрема, із змінами у культурно-мистецькому житті громад, з успішними прикладами розвитку культури та креативними індустріями в містах і селах, особливостями роботи клубних закладів в умовах сьогодення.

 

   До програми навчання включено: питання нормативно-правового забезпечення галузі «культура», психологічні аспекти діяльності працівника культурної сфери, ознайомлення з новими напрямками декоративно-ужиткового мистецтва, тренінги, майстер-класи кращих фахівців профільних навчальних закладів, питання загальнокультурного спрямування, нові тенденції у культурно-дозвіллєвій сфері діяльності та багато інших важливих та актуальних професійних питань.

 

  Навчання проходить при підтримці Обласного управління культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації із залученням провідних викладачів профільних вищих навчальних закладів.