Post navigation

Створення робочої навчальної програми класу сольного співу

10 листопада 2021

 

5 листопада 2021 року в режимі on-line відбулося семінарське заняття викладачів класу сольного співу мистецьких шкіл за участі професора Харківського національного університету мистецтв імені І.П.Котляревського, доктора мистецтвознавства Наталії Гребенюк за темою «Методичні рекомендації для самостійної роботи викладачів класу сольного співу з опанування навчальної робочої програми «Сольний спів(академічний)», що об’єднало в собі актуальні та важливі питання роботи викладачів вокалу на сучасному етапі.

 

  При проведенні семінару були розглянуті питання змісту, відмінності, єдності у Типової, Авторської та Робочої навчальних програм (РНП); специфіка, загальний зміст, алгоритм впровадження навчальної програми з сольного співу (академічного); засоби контролю (поточного та підсумкового); критерії оцінювання, перелік дидактичних засобів та літературно-репертуарних можливостей.

 

  Гребенюк Н.Є. відповіла на численні запитання слухачів семінару та запропонувала певну допомогу викладачам мистецьких шкіл у створенні Робочих навчальних програм.

 

  Викладачі щиро подякували Наталії Гребенюк за плідну роботу, своєчасність інформації та запропоновану консультаційну допомогу.