Post navigation

16 жовтня 2024
 

ВИКЛАДАЧІ ХОРЕОГРАФІЧНИХ ДИСЦИПЛІН ЗНАЙОМЛЯТЬСЯ З ДОСВІДОМ КОЛЕГ З ДНІПРОПЕТРОВЩИНИ

 

16 жовтня 2024 року відбулася друга творча зустріч викладачів хореографічних дисциплін мистецьких шкіл Харківської області з головою предметно-циклової комісії хореографічного відділення Дніпропетровського фахового мистецько-художнього коледжу культури, викладачем вищої категорії, Оленою Муравйовою.
 

Доповідачка більш детально ознайомила учасників заходу з напрямками хореографічного мистецтва, що викладаються у закладі, змістом навчальних програм. Колеги обговорювали особливості викладання фахових дисциплін в сучасних умовах, акцентували увагу на важливості вивчення саме української хореографії, на постановці номерів на музику українських композиторів. Пані Олена представила проєкт колективу класичної хореографії «Подих» зі створення концертної програми танцювальних номерів виключно на музику українських композиторів.
 
На завершення зустрічі, слухачі з інтересом переглянули концертні номери 3-х творчих колективів коледжу – з класичного танцю «Подих», народного танцю «Горицвіт» та навчального театру «Дивертисмент» – номери різних напрямків хореографії, що з’явились за підсумками роботи навчальної практики коледжу.
 
Щиро дякуємо пані Олені за емоційну зустріч та чудово проведений час. Бажаємо натхнення, нових творчих досягнень ій особисто і колективу хореографічного відділення, який вона очолює.