Post navigation

Семінарське заняття у Харківському художньому музеї

18 вересня 2019

 

18 вересня у приміщенні Харківського художнього музею відбулось семінарське заняття для викладачів історії образотворчого мистецтва мистецьких шкіл Харківської області і міста Харкова з питань підготовки учнів до участі в Олімпіаді з історії образотворчого мистецтва за темою «Україна в картинах художників ХІХ століття».

 

Останні два роки олімпіада проводиться спільно з Харківським художнім музеєм, концепція проведення якої — “олімпіада, як путівник по музею”. Завдяки участі в олімпіаді юні учасники відчують себе мистецтвознавцями та дослідниками!

 

  У проведенні семінару взяла участь провідний фахівець музею, мистецтвознавець Наталя Володимирівна Титаренко. Спілкуючись з Наталією Володимирівною, викладачі мали можливість не тільки почути цікаву лекцію за темою, але і пройти невеликий квест на зразок запропонованого учням у попередній Олімпіаді, задати питання за темою та отримати практичні поради стосовно підготовки до виконання творчого завдання.

 

  Учасники заходу отримали інформацію стосовно вимог Олімпіади 2019-2020 навчального року, концепції її проведення, поради щодо більш якісної підготовки учнів. Методистом Центру було надано інформацію з аналізу успіхів та недоліків якості підготовки учнів Олімпіаді 2018-2019 навчального року, спираючись на узагальнення надані рекомендації з питань підготовки у наступному інтелектуальному змаганні.

 

  Дякуємо за співпрацю усім учасникам семінару, бажаємо перемог Вашим учням!