Post navigation

Семінар викладачів хору і сольного співу

6 лютого 2013

   6 лютого 2013 року, в межах курсів підвищення кваліфікації, проведено обласний семінар викладачів хору і сольного співу шкіл естетичного виховання області. Викладачів з різних куточків Харківщини щиро вітав колектив Харківської дитячої школи мистецтв №6. На початку семінару зав відділами школи розповіли учасникам семінару про творчі доробки учнів, ознайомили з матеріальною базою школи. Директор школи В.О.Сальникова щиро розповіла про навчально-методичну та господарсько-адміністративну роботу закладу та відповіла на чисельні запитання слухачів.

   У другій частині семінару відбувся урок-концерт викладача школи з хорових дисциплін Л.А. Каменєвої. Викладач продемонструвала вокально-художню і технічну роботу над піснями з учнями молодшого хору: розспіви, вокалізи, скоромовки, які учні опрацьовують перед початком виконання хорових творів. Хор молодших класів проспівав пісні українських композиторів, у тому числі і авторські пісні Л. А. Каменевої.

   Роботу з учнями класу вокалу продемонструвала викладач школи Г.І. Шовкова. Молодші та старші учні її класу виконали концертні твори українських і зарубіжних композиторів. Г.І.Шовкова зупинилася на певних методичних порадах для викладачів вокалу, що стали в нагоді слухачам курсів та учасникам семінару.

 

Фотоматеріали для статті надано ДШМ №6