Post navigation

Вебінар керівників шкіл естетичного виховання

20 лютого 2013

 

    20 лютого проведено черговий веб-семінар /вебінар*/ для директорів шкіл естетичного виховання. У вебінарі взяли участь директори шкіл естетичного виховання м. Лозової, Лозівського району та м. Перовомайський. Презентацію теми вебінару «Застосування у роботі керівника закладу наказу Міністерства юстиції України від 12.04.2012 року № 578/5 “Про затвердження переліку типових документів, що створюються під час діяльності органів державної влади та місцевого самоврядування, інших установ, підприємств та організацій із зазначенням строків зберігання.” провела директор Центру Самоварова Т.М. У роботі семінару взяла участь головний спеціаліст відділу культури, мистецтва та навчальних закладів Департаменту культури і туризму обласної державної адміністрацію Стецюк В.О.

 

    Веб-семінар відбувся за підтримки і з використанням технічних ресурсів Харківської обласної універсальної наукової бібліотеки та Лозівської Центральної районної бібліотеки.

 

    Обласний центр висловлює щиру подяку з організації вебінару директорам бібліотек Шостко Н.І. та Рябовій Л.О.

 

    У ході семінару директори Лозівської музичної школи, школи мистецтв, художньої школи, Панютинської музичної школи, школи мистецтв Первомайського, Краснопавлівської музичної школи шкіл поряд з  презентацією із значеної теми мали можливість задати нагальні питання стосовно поточної діяльності шкіл і отримати обґрунтовані відповіді.

 

    Наступний вебінар відбудеться у березні 2013 року за участю керівників шкіл Красноградського, Сахновщинського, Кегичівського та Зачепилівського районів.

 

*Вебінар — від англ. web + seminar — це семінар , що проводиться у віддаленому режимі через Інтернет з використанням відповідних технічних ресурсів.

 

Матеріали для завантаженняSamovarova_perelik.ppt (розмір: 222 КБ).