Post navigation

Обласна нарада керівників ШЕВ

 

НАРАДА  КЕРІВНИКІВ  ШЕВ

 

IMG_0336+    29 серпня 2013 року у великій залі Харківського музичного училища ім.Б.М.Лятошинського відбулася нарада керівників початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів «Про підсумки розвитку мистецької початкової освіти сфери культури Харківської області в 2012/2013 навчальному році та завдання на 2013/2014 навчальний рік».

 

  У роботі наради взяв участь директор Департаменту культури і туризму обласної державної адміністрації Кузнєцов Д.П. “На сесії Харківської обласної ради сьогодні прийнята, розроблена Департаментом культури і туризму облдержадміністрації, Програма розвитку культури і туризму Харківської області на 2014-2018 рр., яка передбачає реальну фінансову допомогу закладам культури нашого регіону, у тому числі закладам мистецької освіти, а також підвищення статусу позашкільної мистецької освіти” – повідомив у своєму виступі директор Департаменту.

 

    У ході наради були розглянуті підсумки роботи закладів початкової спеціалізованої мистецької освіти (шкіл естетичного виховання) за 2012/2013 навчальний рік, намічені шляхи розвитку та вдосконалення сфери освіти культури  на наступний навчальний рік.

 

Матеріал для завантаження (файл в формате ppt – 8,33 МБ)