Post navigation

Нарада для завідуючих фортепіанними відділами

05 вересня 2013

 

  5 вересня 2013 року в рамках «Вересневого педагогічного тижня» у приміщенні дитячої музичної школи №9 відбулась інструктивно-методична нарада для завідуючих фортепіанними відділами шкіл естетичного виховання міста Харкова та Харківської області. Нараду відвідали 129 викладачів (75 з міських шкіл, 54 – з обласних).

 

   За підсумкам проведення обласного конкурсу навчально-методичних матеріалів і програм лауреатам та учасникам конкурсу були вручені сертифікати та друковані роботи переможців.

  Проведено аналіз роботи секції “фортепіано” за минулий рік, відмічені конкретні позитивні моменти та недоліки у роботі. Серед позитивних моментів – активізація роботи викладачів фортепіанних відділів шкіл в усіх напрямках навчально-методичної роботи. Серед негативних –  пасивність деяких викладачів щодо участі у конкурсах, відвідуванні  семінарів та майстер-класів.

 

  Учасники наради були ознайомлені з планом роботи секції на наступний навчальний рік.

 

  За традицією, досвідом навчально-методичної роботи фортепіанних відділів поділилися зав. відділами Харківської ДМШ № 13 Дорошенко Л.К. та Чугуївської ДМШ Ушакова І.О. Дуже цікаві та яскраві доповіді зав. відділами цих провідних шкіл з відео показами супроводжувалися виступами талановитих учнів-лауреатів різноманітних міжнародних та обласних конкурсів.