Post navigation

“Секрети моєї майстерності”

15 вересня 2013

 

Майстер! Він як Атлант – держить небо на плечах.

Тому і є висота.

 

  Майстер-клас – це свого роду добровільна передача знань, принципів та досвіду. Це перш за все власний досвід – саме найдорожче, що може передати Майстер!

  На численні прохання викладачів шкіл естетичного виховання міста Харкова та Харківської області, з ціллю підвищення кваліфікації та удосконалення професійної майстерності Обласним навчально-методичним центром підвищення кваліфікації працівників культосвітніх закладів впроваджується новий проект — Тематичні майстер-класи за фахом “Секрети моєї майстерності”.   

 

   15.09 2013 року на базі Харківської дитячої школи мистецтв №3 відбувся перший майстер – клас циклу “Школа Оксани Трушиної” з питань викладання класичної хореографії.

   Цикл з п’яти майстер-класів присвячено основним питанням викладання класичної хореографії у школі естетичного виховання – від норм поведінки учнів у хореографічному класі до особливостей засвоєння роботи над технікою рук, стоп, стрибків, апломбу, дихання, великих та малих поз, музикальності тощо. Учасники заходу також мають можливість отримати відповіді з питань організації та проведення методичної роботи викладачів.

   До “школи” записалося 20 викладачів класу хореографії з ДШМ № 3,4,6,7, ШСТСН, ДМШ№ 5 міста Харкова, Другоіванівської, Бабаївскької, Богодухівської, Зачепилівської, Сахновщанської музичних шкіл та Нововодолазької школи мистецтв. По закінченні циклу кожен викладач отримає купу професійних знань та практичних навичок з викладання класичної хореографії та відповідний Сертифікат.

   Наступне заняття циклу відбудеться 22 жовтня о 10 годині ранку в хореографічному класі Харківської дитячої школи мистецтв №3.