Post navigation

«Роганські вечорниці»

Новорічне свято в Роганській дитячій музичній школі «Роганські вечорниці»

 

DSC_6955   Святково прибрана актова зала. Українські рушники, кольорові кульки, новорічні малюнки на стінах. Діти в вишиванках, дівчата в намисті. Ялинка сяє новорічними вогниками. Вільних місць, як завжди, бракує.

   Директор школи В.І. Низенко вітає присутніх із святами, з закінченням І-го семестру, бажає щасливого Різдва, веселих канікул.

 Свято відкриває вокальний ансамбль старших класів «Мрія» українською народною піснею-колядкою «Ой гула, гула».

  Ведуча свята Протопопова Н.С. вітає гостей і розповідає, що вечорниці – це зустріч добрих старих і нових друзів, що на всіх чекає весела музика, пісні, танці, ігри, загадки, а в кінці свята- смачні вареники з сиром, що приготували наші дівчата, з вокального ансамблю «Мрія».

  Концерт, сценарій якого склала й привела в дію викладач хорового класу Протопопова Н.С., як і завжди в нашій школі, був різнобарвний і захоплюючий. Участь приймали всі присутні, а виступали в основному творчі колективи: вокальні ансамблі «Мрія», «Теремок» – керівник Протопопова Н.С., концертмейстер – Зайцева Г.А., інструментальні тріо: «Світлячки», «Акварель» – керівник Юріна Г.О., ансамблі гітаристів і скрипалів – викладачі Швець С.В., Стецюк В.О., Фесенко Л.П., Курочка А.О. Виконувались твори українських композиторів, українські народні пісні: «Коломийки», «Ой під вишнею, під черешнею», «Гей, музики , добре грайте», «Чом я не хазяйка?», «Танцювали риба й рак», «На ставочку», «Вже місяць сходить» і багато інших. А закінчили концерт традиційною «Здравствуй елка».

  В залі байдужих не було. І дорослі, і діти вигравали в конкурсах, відгадували загадки. Зал аплодував, підспівував так дружно, як і завжди на всіх наших заходах. В кінці свята до вареників додались солодощі. Наші багаторічні «солодкі» спонсори – ч/фірма «Ронікс» не залишила без цукерок  юних  артистів і цього року. Ми дуже вдячні їм за солодку підтримку.

Автор статті –  директор Роганської ДМШ, Низенко В.І.

/12.00, 22 грудня, 2013 року/