Post navigation

Комплекти медалей розіграно серед юних художників

23 квітня 2015

 

Дельфійські ігри Слобожанщини тривають: чергові комплекти медалей розіграно серед юних художників

 

IMG_3964   В рамках проекту Дельфійські ігри Слобожанщини «Надія. Молодість. Талант.» у Харківській області тривають творчі змагання серед учнів шкіл естетичного виховання. 23 квітня було розіграно чергові комплекти медалей у номінації «образотворче мистецтво»

 

  Програма конкурсу вимагала від учасників (а це понад 100 юних художників нашого регіону) надання домашньої роботи: натюрморт за темою «Домашня іграшка», а також виконання роботи безпосередньо на змаганнях: оригінальний малюнок за мотивами запропонованого твору.

 

   Твір було визначено жеребкуванням перед початком змагань. Для молодшої вікової групи (11-13 років) – завданням стало створення ілюстрації до твору «Дванадцять місяців» С. Маршака, для старшої (14-16 років) – «Снігуронька» О. Островського. Роботи виконувалися у вибраній техниці впродовж 4-х академічних годин. Переможці визначалися шляхом складання результатів двох робіт — домашньої та конкурсної.

 

  Високій рівень підготовки учнів і професійну роботу викладачів оцінювали члени журі – відомі діячі мистецтв, викладачі вищих мистецьких навчальних закладів.

 

  Нагородження переможців відбудеться у підсумковій виставці лауреатів Дельфійских ігор у номінації «образотворче мистецтво», яка пройде наприкінці травня 2015 року у галереї «Мистецтво Слобожанщини».

 

   Повну інформацію про переможців у номінації «Образотворче мистецтво» V Дельфійських ігор Слобожанщини «Надія. Молодість. Талант.» можна отримати за посиланням:

https://onmcpk.kh.ua/2015/04/23/obrazotv_mistetstvo_delfi_perempgtsi/